Palm House


Palm House

This private home studio is located in a high society residential area with houses on a narrow lot, full of vegetation. The intention is to maintain the vegetation as part of the interest for books and records of the landlord, owner of a major publisher.

The house is designed on several levels that are organized through a ramp around the library. Outside, there is a double facade, a glass plate covered by another made of wood, suggesting the trunk of a banana tree.

Architect: Fernando Menis

Location: Santa Cruz de Tenerife, Tenerife. Spain.

Use: Residential.

Status: Project 2005.

Total built: 445 m2.

Construction Budget: 467.666 Euros.





Uso de cookies

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.

ACEPTAR